LÄR KÄNNA MIG

Hej där, det är jag som är Sofie!

En kreativ själ som brinner för inre och yttre välmående och tror att hälsa och välmående kommer inifrån. Under stora delar av mitt liv har jag dagligen kämpat med magproblematik och en ohälsosam relation till mat, mig själv och min kropp. Jag trodde att en ny diet, ett visst utseende eller att ett kost- och träningsprogram skulle bli nyckeln till min lycka och goda hälsa. Det var när jag förstod att min ohälsosamma relation till mat grundade sig i något mycket djupare och jag började connecta inåt istället för att lyssna på alla andra, som jag kunde läka mig själv och min relation till mat. Efter det har min kärlek till kost, hälsa och inre + yttre välmående blivit min största passion i livet och jag vill peppa dig som går igenom samma resa som jag själv har gjort. Mitt misson att guida dig till att läka din relation till mat, din kropp och till dig själv.

  

HUR ALLT BÖRJADE

Min hälsoresa

Min passion för kost och inre + yttre välmående började under en period i mitt liv när min hälsa var som sämst. Jag levde ett liv med daglig magproblematik och en ohälsosam relation till mat som styrde hela mitt liv, och jag trodde att det enda sättet att vara hälsosam på var att räkna kalorier, följa olika dieter eller att äta och träna på ett sätt som alla andra verkade göra. Jag testade allt, men ingenting verkade fungera.

Vändningen kom för mig i november 2015 när jag hittade dokumentären 101 reasons to go vegan på Youtube. Vid den här tiden åt jag både ägg, mejeriprodukter, kött och fisk och jag hade aldrig haft en tanke på att bli vegan, men efter att jag hade sett dokumentären bestämde jag mig för att bli vegan över en natt. Snabbt därefter försvann mina magproblem och i samma veva påbörjade jag också min inre spirituella resa som gjorde att min relation till mat, min kropp och till mig själv förändrades helt. Jag förstod att det inte var maten som var problemet, utan att det grundade sig i något mycket djupare än det.

Sedan den dagen har min passion för kost, hälsa och inre + yttre välmående utvecklats till att bli min största och viktigaste passion i livet. Under 2020-2021 följde jag mitt hjärta och utbildade mig till vegansk kostrådgivare och hälsocoach, samt till shamansk healer för att fördjupa mina kunskaper inom kost, healing, mindset, energi, kroppen och inre välmående.

Tack vare all kunskap och erfarenhet jag fått under mina utbildningar och som 6+ år som vegan, har jag skapat det coachingprogrammet jag själv hade önskat fanns under min healingresa. Under coachingen kommer vi gå igenom både ditt inre och yttre välmående så att du kan läka din relation till mat, din kropp och till dig själv. It’s your time to shine!

5 saker du kanske inte

visste om mig..

Z

Att gå ut och äta brunch på helgerna med mina vänner och familj är det bästa jag vet

Z

Jag gick från att vara köttätare till 100% vegan över en natt, och det är helt klart ett av mina bästa beslut i livet

Z

Min go to-kaffe är latte med skummad havremjölk. Mums!

Z

Jag växte upp i Norrköping men flyttade till Stockholm 2017 för att plugga till Digital Marknadsförare

Z

En promenad i skogen är mitt bästa sätt att varva ner och checka in med mig själv och mitt mående

”Jag har tagit fram det coachingprogrammet jag själv hade önskat fanns när jag påbörjade min healingresa för att läka mig själv, inifrån och ut.”