Säg hej!
Har du en fråga om coachingprogrammet, vill du boka en gratis konsultation eller dela med dig av din personliga resa? Fyll i formuläret här nedan så svarar jag dig så fort jag kan!  

10 + 15 =

EMAIL: sofie@sofiewiberg.se

MÅNDAG – FREDAG | 9:00 – 17:00 
LÖRDAG – SÖNDAG |  Offline

DU KANSKE UNDRAR..

=

Hur vet jag om det här är rätt coaching för mig?

Om du har hittat hit och känner dig kallad så skulle jag säga att detta helt klart är rätt coaching för dig! ❥ Om du har några frågor om coachingen kan du alltid kontakta mig via formuläret här ovan så svarar jag dig så fort jag kan.

=

Kan jag boka ditt coachingprogram även om jag inte äter 100% växtbaserat?

Oavsett hur din kost ser ut idag så kan du signa upp dig på det här coachingprogrammet. Kosten jag promotar är 100% växtbaserad och jag kommer hjälpa och guida dig för att hitta ett balanserat och näringsrikt kostupplägg som passar just dig och dina behov.

=

Jag vill boka en gratis konsultation med dig. Hur gör jag?

För att säkerställa att du och jag är en bra match och att det här coachingprogrammet känns rätt för dig, så kan vi boka in en gratis konsultation där du får berätta mer om dig och din situation. Konsultationen är förutsättningslöst och sker över ett 15 minuters telefonsamtal. Boka via formuläret här ovan så återkommer jag med förslag på tider. 

=

Jag bor inte i Stockholm, kan jag boka dig ändå?

Ja, det går hur bra som helst! All vår kontakt, coachingsamtal och check-ins sker online så du kan boka mig oavsett vart i Sverige (eller världen) du bor.