• Startsida
  • Om Sofie
  • Recept
  • Sofie Wiberg

  • Soul Food
  • Kontakta mig

Sofie Wiberg

Recept
/
20 juli, 2020

Fylld sötpotatis till frukost

Semester = oändligt mycket tid att testa nya frukostar. Yay! Idag lagade jag sötpotatis fylld med massa god topping och MUMS! Som att äta efterrätt till frukost 🙂 Hoppas ni vill testa!

Gör så här:

★ Stick hål i sötpotatisen med en gaffel (ca 10 gånger per potatis) och grädda i ugnen på 220°C i ca 45 minuter. När sötpotatisen är klar, skär dem på mitten och låt svalna en stund.

★ Dags för det bästa – toppings! Du kan såklart fylla dina sötpotatisar med vad du vill, men här är mina favorittoppings som också är en perfekt kombo 🙂

★ Toppings: Skivad banan, blåbär, jordnötssmör, Oatlys turkiska yoghurt, chiafrön, pekannötter, agavesirap, kanel och lite havssalt. MUMS!

Simple as that! Hoppas du gillar och kommentera gärna om du testar receptet 🙂 Glöm inte att följa mig på Instagram @sofiewiberg för mer veganska recept och inspiration!

LOVE // S ❥

0 Kommentarer
Kommentera inlägget

Du kanske också vill läsa..

Superenkel Kikärtstofu

5 april, 2020

Recept på veganskt bananbröd

1 februari, 2020

Curry med pumpa och kikärtor

24 februari, 2020

Mina bästa veganska bananpannkakor

31 januari, 2020

Kommentera inlägget Cancel Comment

Följ mig på Instagram @sofiewiberg

  • Startsida
  • Om Sofie
  • Recept
  • Soul Food
  • Kontakta mig

© 2020 Sofie Wiberg Site Powered by Pix & Hue.