
Semester = oändligt mycket tid att testa nya frukostar. Yay! Idag lagade jag sötpotatis fylld med massa god topping och MUMS! Som att äta efterrätt till frukost 🙂 Hoppas ni vill testa!


Gör så här:
★ Stick hål i sötpotatisen med en gaffel (ca 10 gånger per potatis) och grädda i ugnen på 220°C i ca 45 minuter. När sötpotatisen är klar, skär dem på mitten och låt svalna en stund.
★ Dags för det bästa – toppings! Du kan såklart fylla dina sötpotatisar med vad du vill, men här är mina favorittoppings som också är en perfekt kombo 🙂
★ Toppings: Skivad banan, blåbär, jordnötssmör, Oatlys turkiska yoghurt, chiafrön, pekannötter, agavesirap, kanel och lite havssalt. MUMS!
Simple as that! Hoppas du gillar och kommentera gärna om du testar receptet 🙂 Glöm inte att följa mig på Instagram @sofiewiberg för mer veganska recept och inspiration!
LOVE // S ❥