HÄLSOCOACHING + KOSTRÅDGIVNING + HEALING

Är du redo att läka din relation till mat och stärka kärleken till dig själv?

Att älska dig själv är ingenting du behöver lära dig på nytt. Vi alla föddes med en inre kärlek och tillit till oss själva och våra kroppar. Jag vet dock precis hur det känns att leva ett liv utan både självkärlek och tillit till mig själv och min egen kropp. Under många år gick mina dagar ut på att äta en ”perfekt diet” – Jag räknade kalorier, hoppade över måltider och undvek att äta ute med mina vänner eftersom jag inte visste exakt vad maten innehöll. Jag var så bortkopplad från min kropp, men trots det trodde jag att sättet jag levde på då var det enda rätta. Men idag vet jag att det inte alls behöver vara så. Det var när jag började jobba med mitt inre välmående och gav både min kropp och själ rätt näring som allt förändrades, och jag läkte mig själv – inifrån och ut. 

Det här coachingprogrammet har jag skapat utifrån vad jag själv hade önskat fanns när jag var där du är just nu. Du är redo att läka dig själv och din relation till mat, och jag är här för att guida dig!

Det här coachingprogrammet fokuserar på ditt inre välmående. Att du ska ge rätt näring till både din kropp, ditt mind och din själ så att du kan skina ditt starkaste, inifrån och ut.”

1:1 COACHING

Har du testat allt men inget tycks fungera? Känner du dig lost bland alla kost- och hälsoråd? Och har du svårt att släppa kontrollen och lita på din egen kropp? Jag vet precis hur det känns att vara där!

För mig förändrades allt när jag förstod att min ohälsosamma relation till mat egentligen inte hade något med maten att göra, utan att allt grundades i min ohälsosamma relation till mig själv. Det var när jag började connecta inåt och lärde känna min egen kropp som jag också kunde börja lita på den igen, och jag läkte mig själv – Inifrån och ut.

Det här coachingprogrammet har jag skapat utifrån vad jag själv hade önskat fanns när jag var där du är just nu. Det är ett program som går bortom alla dieter, kalorier och kostscheman. Som istället fokuserar på det inre välmåendet, att du ska lära känna din egen kropp och vad just du behöver för att vara i balans och må så bra du bara kan. Fokuset är att ge rätt näring till både din kropp, ditt mind och din själ så att du kan skina ditt starkaste, inifrån och ut. It’s your time to shine!

Investering: 4990 sek 

Passar dig som.. 

N

Vill göra dig fri från jobbiga tankar och känslor kring mat, din kropp och dig själv.

N

Är trött på att gå på dieter och längtar efter en balanserad och hållbar livsstil som passar just dig och dina behov.

N

Vill lära känna dig själv och förstå dig själv, din kropp och dina behov på ett djupare plan.

N

Vill ge din kropp, ditt mind och din själ rätt näring med hjälp av en växtbaserad kost, healing och inner work.

N

Vill lära dig hur du sätter ihop mättande, goda och enkla måltider som kommer hjälpa dig att nå dina personliga mål och behov.

N

Vill ha konkreta verktyg och övningar som du kan använda i vardagen för att connecta inåt, läka dig själv och leva i flow med din kropp.

SÅ GÅR DET TILL

Under sex veckor kommer jag finnas med dig och peppa, coacha och supporta dig under din healingresa. Coachingen sker online via videosamtal (totalt tre stycken à 1 timme), mail och dagliga check-ins. Vi kommer också ha en Whatsapp-konversation där jag kommer finnas tillgänglig för att svara på dina frågor och peppa dig när du behöver. Tillsammans kommer vi skala av alla dina believes om mat och hälsa som du har samlat på dig under ditt liv, och istället kommer vi sätta en ny stabil grund som funkar för just dig, ditt liv och dina behov. Coachingen är uppdelad i fyra olika steg som noga har utformats så att du på  ett kraftfullt sätt ska kunna läka dig själv, inifrån och ut.

=

Steg 1 - Din story

I det första steget kommer du i lugn och ro få svara på ett formulär med frågor så att jag kan lära känna dig bättre och få en tydlig bild av vem du är, din livsstil och din hälsa utifrån ett holistiskt perspektiv.

=

Steg 2 - Tracking & healing

I det här steget kommer vi tillsammans tracka energin bakåt under ett videosamtal för att hitta grundorsaken till var dina blockeringar och mönster kommer ifrån. Du kommer få kraftfulla övningar och reflektionsfrågor för att hjälpa dig förstå dina mönster och lära känna dig själv och ditt inre på ett djupare plan.

=

Steg 3 - Nya må bra-rutiner

Dags att bjuda in det nya!  I det här steget pratar vi mycket om vad du längtar efter i livet och skapar hälsosamma och balanserade rutiner som supportar det. Du kommer få kostråd och nya må bra-rutiner för både inre och yttre välmående, anpassat efter dig och dina behov. 

=

Steg 4 - Coaching

Under det här steget är jag med och coachar och peppar dig medan du får in dina nya må bra-rutiner i din vardag. Genom dagliga check-ins kommer vi kunna tracka ditt mående för att se vad som funkar bra och vad som behöver justeras. Jag kommer finnas tillgänglig på WhatsApp dagligen när du behöver min support.