
I torsdags bakade jag dessa veganska banan- och jordnötsmuffins på min Instagram och ni var så många som var peppade på receptet. Så kul och här kommer det 🙂 Funkar perfekt till både fika och som snacks, eller varför inte till frukost? Hoppas ni gillar!

Ingredienser:
– 5 dl havregryn
– 3 mogna bananer
– 1,5 dl aquafaba (kikärtsvatten)
– 1 tsk bakpulver
– 2 msk jordnötsmjöl (kan uteslutas eller ersättas med jordnötssmör)
– 2 msk agavesirap
– 1 msk kokosolja
– 2 tsk kanel
– Salt

Gör så här:
Börja med att mixa havregrynen till ett mjöl i en blender. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och blanda till en tjock smet. Häll smeten i muffinsformar, toppa med vegansk choklad och grädda i ugnen på 180 g i ca 30 minuter. KLART!
Psst! Glöm inte att följa mig på Instagram för mer inspiration och recept.
LOVE// S ❥