Om att ta en paus i vardagen

Hej fina ni, jag är hemma i Stockholm igen efter världens härligaste helg på Gotland! Det var verkligen länge sedan jag kände mig såhär glad, energisk och peppad. Jag är så tacksam för att jag har så fina människor i min närhet som alltid ger mig så mycket härlig energi! 💘

Den här Gotlandsresan kom verkligen perfekt efter några väldigt stressiga, intensiva och känslofulla veckor. Hela helgen har vi spelat kort, promenerat längs med stränder, pratat om framtidsdrömmar och gamla minnen, kollat på roliga filmer, lagat mat och bara myst i soffan framför en varm brasa. Jag ÄLSKAR att lämna stan ibland och bara umgås med människor i min närhet som jag tycker om. Det finns inget bättre!

Jag är ju en person som vanligtvis älskar när det alltid är saker på gång. Men jag har märkt på senare tid att det också är väldigt viktigt för mig att ta dessa små pauser ibland, för att kunna samla ny kraft, inspiration och energi. Det behöver inte vara en resa till Gotland varje gång, utan det viktigaste är att jag gör något litet för mig själv ibland. Och jag tror att det är något som vi alla borde göra lite mer av!

Vad brukar ni göra när ni tar en paus från vardagen? Eller när ni behöver samla lite ny energi och inspiration? Ge mig gärna era bästa tips! Träning, promenader och att laga mat är också några saker som jag brukar göra när jag behöver samla ny kraft och göra något litet för mig själv.

Hoppas att ni har haft en fin måndag och att ni får en underbar vecka! Och glöm nu inte att avsätta lite tid till att göra något för dig själv någon gång under veckan! Love S

5
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Följ Sofie på Instagram

@SOFIEWIBERG