Nymåne och behovet av en nystart

Trots att vi firade in det nya året för bara lite mer än två veckor sedan, så känner jag mer än någonsin att jag är i behov av en nystart. Under dessa två veckor har jag känt mig oerhört osynkad med mig själv, universum och livet. Jag har känt mig väldigt stressad, omotiverad, haft svårt att sova och äta, inte känt mig riktigt närvarande i sociala sammanhang trots att jag har varit där. Och jag som vanligtvis är väldigt ordningsam och alltid har stenkoll på mina saker, har lyckats tappat bort både mitt bankkort och tappat min kamera i backen. Ja, som ni förstår så känner jag ett stort behov av att pausa och börja om på nytt.

Jag gick in på Astrobloggen igår och läste att årets första nymåne infaller inatt. Den ska tydligen ge mycket ny energi och motivation – så det är perfekt att starta igång nya projekt och att rensa bort gammal energi som ligger och stör.

Jag ska ta tillfället i akt och göra detta till min nystart på det nya året som rent ut sagt har börjat riktigt skitdåligt på många plan. Jag tänker träna lite extra, skriva ner mina mål för 2018, yoga och rensa på alla plan i livet. Förhoppningsvis kommer det hjälpa mig att hamna på rätt bana igen 🙂 Hur har början på 2018 varit för er? Kram S

4
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Följ Sofie på Instagram

@SOFIEWIBERG