New year, new hair!

Foto: Rakele Bertini 💘

NĂ€r jag var hemma i Norrköping för nĂ„gon vecka sedan och hĂ€lsade pĂ„ min familj sĂ„ passade jag ocksĂ„ pĂ„ att boka in en klipptid hos min frisör Chamiram. Jag har gĂ„tt till henne huuur lĂ€nge som helst, sĂ„ hon kan verkligen mitt hĂ„r vid det hĂ€r laget. 🌟

Senaste gĂ„ngen jag klippte mig var nĂ„gon gĂ„ng precis innan sommaren, sĂ„ mitt hĂ„r hade dĂ€rför hunnit bli ganska slitet. Jag hade dock som vanligt bara planerat att klippa topparna Ă€ven den hĂ€r gĂ„ngen, och gĂ€rna sĂ„ lite som möjligt. Men precis innan jag gick till salongen blev jag SÅ inspirerad av min lillasyster Cajsa som Ă€r skitsnygg i en lĂ„ng page. SĂ„ jag bestĂ€mde mig lite spontant för att klippa av mig halva hĂ„ret istĂ€llet!

Jag har ju haft superlÄngt hÄr sÄ lÀnge jag kan minnas, sÄ det kÀnde galet lÀskigt nÀr min frisör klippte av den första biten av mitt hÄr. Haha! Men jag blev sÄÄÄ nöjd! KÀnner mig pÄ nÄgot sÀtt mycket coolare nu nÀr jag har en kortare frisyr, Àn vad jag gjorde med mitt lÄnga hÄr. Woho!

Vad tycker ni? Jag Àr sÄÄ nöjd och trivs hur bra som helst i min nya frisyr. Jag funderar pÄ att boka in en fÀrgning nÀsta gÄng för att bli lite ljusare sÄdÀr lagom till vÄren. Vad tror ni om det? Jag tror det kan bli riktigt snyggt!

Hoppas ni fÄr en magisk mÄndag! Puss och kram, S

6
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Följ Sofie pÄ Instagram

@SOFIEWIBERG