Mitt 2017

✨ JANUARI
Mitt 2017 började på bästa möjliga sätt; jag spenderade en vecka på en ö i Karibien tillsammans med min bästa vän Alexandra och hennes familj. Vi träffade massor med härliga människor som vi hängde med hela veckan, vi solade, badade, åt god vegansk mat, festade och åkte på äventyr. Den här resan till Guadelope är helt klart den bästa resan jag gjort.

✨ FEBRUARI
Jag och Alexandra längtade tillbaka till värmen och bokade lite spontant en resa till Costa Rica. Vi badade i vattenfall, fotograferade, skrev på vår bok och levde på rice and beans i två veckor. Dröm.

✨ MARS
Mitt år som au pair började lida mot sitt slut, och jag flyttade hem till Alexandra för att spendera min sista tid i USA tillsammans med henne. Vi passad på att åka till NYC en sista gång för att säga hejdå till alla mina vänner som bor där. Åh vad jag saknar dem. Jag tatuerade också in free, för att alltid påminna mig själv om frihetskänslan jag hade när jag var i NYC för sista gången efter att jag tagit mig igenom ett av de jobbigaste åren i mitt liv.

✨ APRIL & MAJ
Jag flög hem till Sverige igen efter ett år i USA. Hela april och maj gick ut på att hitta tillbaka till nya rutiner, träffa vänner och familj. Jag blev överraskad med en välkommen-hem-fika, såg Ed Sheeran i Stockholm, testade nya veganrestauranger och gosade med min hund som jag hade saknat så mycket. Började också jobba på Café Strykjärnet som jag blev kvar på hela sommaren.

✨ JUNI
Sommaren kom till Sverige och jag firade midsommar ute i skärgården med världens bästa människor, vi tog hand om ett skadat lamm, såg Coldplay på Ullevi i Göteborg och var på Bråvalla Festival.

✨ JULI
Jag och min familj åkte på semester och spenderade två veckor tillsammans i Kroatien. Vi hyrde ett hus i Dubrovnik med världens finaste utsikt, var på båtutflykter, solade, badade och levde på vattenmelon, bröd och hummus. Mums.

✨ AUGUSTI
Favoritmånaden. Jag åkte till Frankrike för att fotografera ett slottsbröllop tillsammans med Emelie Ohlsson, spenderade mycket tid tillsammans med mina syskon, åkte till Stockholm och fyllde 21 år.

✨  SEPTEMBER
Jag flyttade till Stockholm och började plugga. Det blev många kompis-dejter med goda middagar, fika och AW’s. Min familj kom på besök en helg och vi passade på att fira min mamma som hade fyllt år med musikal, segway och middag.

✨ OKTOBER
En riktig mys-månad som bestod av många pizza- och idolkvällar med mina vänner. Jag började jobba för världens bästa Sabina och startade äntligen igång den här bloggen. Jag, Johanna och Cissi var också på höstmarknad, åt vegansk mat och var på livepodd.

✨ NOVEMBER
En av de jobbigaste månaderna på hela året. Jag hade väldigt mycket i skolan och spenderade så mycket tid jag kunde hemma i Norrköping tillsammans med familjen. Det blev en hel del lunchmöten med Sabina och hon bjöd också med mig på ett roligt event tillsammans med Maybelline.

✨ DECEMBER
Jag åkte till Gotland med min familj och mina vänner för att samla ny energi efter några jobbiga veckor i november. Fikade mycket med mina vänner och firade jul tillsammans med familjen i Norrköping.
….

Resor, karriär och självutveckling är tre ord som beskriver mitt 2017 väldigt bra. Nu är jag så redo att lägga det här året bakom mig, och jag ser fram emot allt som 2018 har att erbjuda. GOTT NYTT ÅR FINA NI! 🌟💫💖

4
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Följ Sofie på Instagram

@SOFIEWIBERG