Jag är på Gotland! – Min lördag i bilder

Hej finisar, hur mår ni? Jag mår bra och är tillbaka igen efter en liten bloggpaus – som jag har saknat er! Jag befinner mig just nu på Gotland och tänkte dela med mig av hur min magiska lördag såg ut i bilder. NU KÖR VI! 💫

I fredags tog jag, min familj, min bästa vän Fia och två nära familjevänner färjan över till Gotland. Fias föräldrar bor på en gård två mil utanför Visby där vi ska spendera hela helgen. Sååå mysigt! Vi började lördagsmorgonen med en härlig (men svinkall och blåsig) ridtur längs med stranden.

Jag och Ruffan! 💘

När vi var färdiga i stallet åkte vi bort till Tomtebyn i Hejdeby som Fias pappa har byggt upp här ute på Gotland. Jag har nog varit där minst en gång varje år sedan jag föddes, och det är MAGISKT! Om ni har vägarna förbi Gotland under december månad så är ett besök hos Tomten helt klart ett måste.

Hela området är upplyst med stearinljus. 300 stycken lite mer exakt!

Här är vi i tomtenissarnas skola…

..och här är Tomten!

Sedan började det regna, så vi åkte hem och drack glögg, lagade middag och kollade på gamla filmer istället. Här är tre favoriter – Cajsa, Elin och Fia!

Efter middagen styrde vi ihop en vegansk efterrätt, gjord på digestivekex, vegansk vit choklad, alpro kvarg och passionsfrukt. Mums!

Sedan klädde vi på oss och gick ut i hopp om att se Marteboljuset. Har ni hört om det förut? Om inte så har Clara Henry gjort en video om det här! Fias föräldrar bor bara några minuter från platsen som hon pratar om, så vi bestämde oss för att åka dit sent på kvällen. Såhär fina var vi då:

Men efter ungefär en halvtimme bestämde vi oss för att åka hem igen, utan att ha sett något ljus. Ikväll gör vi ett nytt försök!

Hoppas ni har haft en fin dag! Puss, S

5
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Följ Sofie på Instagram

@SOFIEWIBERG