Good morning Wednesday!

Gooood morgon onsdag! Äntligen en helt ledig dag! Jag tänkte bara ta det lugnt idag och tvätta, städa och plugga hela dagen. Har också bokat in ett cykelpass på Urban Ride senare ikväll. Har verkligen blivit hooked – det är ju så galet kul!

Har precis ätit frukost framför Musikhjälpen som drog igång i måndags. Tittar ni? Jag har följt Musikhjälpen i flera år och tycker att det är ett superhärligt och viktigt program. Årets tema är ”Barn är inte till salu”, så det känns också extra viktigt att önska låtar och skänka pengar det här året. Här kan ni följa programmet – de sänder dygnet runt ända fram till söndag kväll!

Jag tänkte också passa på att tipsa er om min favoritfrukost just nu – havregrynsgröt med äppelmos, banan, mandelsmör och kanel. Mums! Jag brukar bara koka havregryn med chiafrön, mandelmjölk eller vatten, kardemumma och lite salt. Sedan toppar jag gröten med banan, äppelmos, kanel och en klick mandelsmör. Superenkelt och supergott!

Hoppas ni får en fin onsdag! Puss och kram ❥

5
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Följ Sofie på Instagram

@SOFIEWIBERG