Blandade bilder från veckan som gått

Det är torsdag och en fullspäckad vecka börjar lida mot sitt slut. Mycket har hänt de senaste dagarna, och jag tänkte passa på att dela med mig av lite blandade bilder från veckan som gått. Vi börjar med två bilder från idag:

Efter ett träningspass på Barre Sthlm tog jag tunnelbanan till Vasastan för att möta upp Sabina på Sthlm Brunch Club. Vi brukar alltid bruncha på Pom och Flora, men idag hade vi bestämt oss för att testa något nytt. Bästa starten på dagen!

Vi beställde in en varsin grön smoothiebowl, en avocadomacka, juice och varm choklad. Allt var väldigt gott! Men jag måste nog ändå säga att Pom och Flora fortfarande ligger kvar som nummer ett på min lista över de bästa brunchställena i Stockholm.

Hej hej från mig! Trött men glad efter en lång dag med skola, jobb och fotograferingar.

I tisdags efter skolan åkte jag och Frida hem till Paulina för att kolla på hennes nya lägenhet som hon fick tillträde till i måndags. SÅ FIN! Vi stannade där i några timmar för att hjälpa till att bära möbler och packa upp lite saker. Avslutade sedan kvällen med…

..TACOS! Såklart. Världens mysigaste kväll!

Jag och min fina Sabina! Är så tacksam för att jag får jobba med henne, och att hon numera också är en väldigt nära vän till mig 💘 Igår var vi på Sephoras press release tillsammans för att kika på massa nya produkter som kommer lanseras framöver. Såå kul! Sabina vloggade lite under eventet också. Klicka här för att komma till videon!

6
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Följ Sofie på Instagram

@SOFIEWIBERG