Årets första vecka

Det är 2018. Äntligen.
Och här kommer en liten recap på roligheter jag har hunnit med under årets första vecka. Vi börjar från början:

Jag bestämde mig för att fira nyår hemma i Norrköping tillsammans med Fia, Julia och Felicia. Mina fina barndomsvänner. Vi spelade spel, hade deeptalks inne på badrummet, åkte pulka efter bilen och dansade till gamla favoritlåtar till klockan fem på morgonen. Världens bästa start på det nya året!

I måndags tog jag tåget tillbaka hem till Stockholm och åt bananpannkakor till frukost tillsammans med en fin person. Har också upptäckt en ny kärlek: cashewsmör! Tips tips.

Promenerade runt på Söder tillsammans med en nyfunnen vän för att hitta de bästa fotoplatserna i -5 grader. Vi har storslagna planer för det här året. Är så peppad! 💫  Ett inlägg om mina nyårslöften kommer snart – håll utkik!

Det här hände också; jag bestämde mig för att lite spontant klippa av mig halva håret. Bästa jag gjort på länge! Har funderat på att göra det i flera år, och nu äntligen rök det. Vad tycker ni?

Igår kväll mötte jag upp min vän Paulina för en mysig middag på Churchill Arms. Svea var såklart med också! Har ni sett något sötare?!

Och så blev det söndag igen. Den här veckan har bara känts som ett enda stort vakum på något sätt. Jag har känt mig glad, peppad, ledsen, arg, haft ångest och dansat av lycka. Men nu känner jag mig verkligen redo för att sparka igång 2018 på riktigt. Imorgon kommer ett inlägg med mina nyårslöften. Vi hörs då! Puss, S 

4
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Följ Sofie på Instagram

@SOFIEWIBERG